تهران، شهر ری، خیابان رجایی جنوب، 12متری نوین، سردخانه دو مداره ظفر

info@ariazafar.ir

021-55209040

تونل انجماد یک دستگاه کاملا صنعتی هست که برای هر چه سریع منجمد کردن حجم بسیار بالایی از محصولات و مواد غذایی استفاده می‌شود. اینکه بخواهیم بگوییم چگونه جای است : یک راهرو طولانی و عایق‌بندی شده که هوای داخل آن خیلی سرد و با سرعت زیاد در جریان است. مواد غذایی و محصولات  از یک سمت تونل وارد این راهرو می‌شوند و در عرض چند دقیقه بعد به‌صورت منجمد از سمت دیگر این راهرو خارج می‌شوند.

چه کارایی دارد؟

در صنایع غذایی خیلی جاها از تونل انجماد استفاده می‌شود، مثل:

در صنعت انجماد مواد از این دستگاه ها به عنوان ابرقهرمان حفظ کیفیت و سرعت در صنعت غذا یاد میشود.

تاثیر بر زندگی روزمره

تونل انجماد، شاید به نظر یه دستگاه صنعتی دور از زندگی روزمره بیاد، اما تاثیرش خیلی بیشتر از اون چیزیه که میتوان فکرش کرد!

چند نمونه از تاثیرات تونا انجماد بر زندگی افراد

دسترسی به غذای باکیفیت در تمام طول سال: با وجود تونل انجماد میتوان در فصل زمستان از میوه های تابستانی با همان کیفیت و ارزش تهیه و استفاده کرد.

کاهش ضایعات مواد غذایی: وقتی مواد غذایی و محصولات خوراکی سریع منجمد شوند، ماندگاری آنها خیلی بیشتر می‌شود. این یعنی مقدار کمتری غذا فاسد و دور ریخته می‌شود. این موضوع هم به نفع جیب ماست و هم به حفظ منابع زمین کمک می‌کند.

صرفه‌جویی در وقت و هزینه: غذاهای منجمد آماده یا نیمه‌آماده، مثل سبزیجات خرد شده، غذاهای بسته‌بندی شده وغیره کار آشپزی به ویژه در رستورانها و هتل ها را خیلی راحت‌تر و سریع‌تر می‌کنند.حتی در فصل های مختلف.

تونل انجماد مثل یک ماشین زمان برای غذا است

تونل انجماد تازگی و کیفیت مواد غذایی را در زمان برداشت آنها فریز می‌کند تا ما هر زمانی، با همان کیفیت و ارزش بتوانیم استفاده کنیم.

تاثیرش در زندگی ما خیلی بیشتر از یک دستگاه صنعتی ساده‌ است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *