تهران، شهر ری، خیابان رجایی جنوب، 12متری نوین، سردخانه دو مداره ظفر

info@ariazafar.ir

021-55209040

خدمات تونل انجماد تهران :

از خدمات تونل انجماد میتوان به انجماد سریع مواد غذایی و سایر مواد و محصولات اشاره کرد.

خدمات اصلی:

در تونل های انجماد از خدماتی استفاده میشود که بتواند ارزش و کیفیت مواد غذایی و محصولات و همچنین ماندگاری بالای آنها را در مدت زمان طولانی تضمین کند.

خدمات تونل انجماد تهران
خدمات تونل انجماد تهران

از خدمات اصلی تونل های انجماد تهران میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

انجماد دسته‌ای یا بلوکی:

این خدمت از اصلی‌ترین خدمت تونل‌های انجماد می باشد که باعث انجماد سریع انواع مواد غذایی می شود. مانند: انواع سبزیجات مثل:هویج،نخود فرنگی،انواع کلم، لوبیا سبز، ذرت،شلغم، قارچ، و غیره انواع میوه‌هایی مانند سیب،توت فرنگی، آلبالو،هلو گیلاس،انگور،پرتقال و غیره محصولات پروتئینی انواع گوشت گوسفند،گوساله،گاو و…. مرغ، ماهی، میگو محصولات لبنی (ماست،بستنی،کشک، خامه) و همچنین غذاهای آماده و نیمه‌آماده نیز در ابن تونل ها نگهداری می شوند.

برخی تونل‌ها امکان این را دارند که خدمات انجماد دسته‌ای محصولات و مواد غذایی را نیز ارائه بدهند. پیش‌سرد کردن مواد غذایی: قبل از انجام انجماد نهایی برخی تونل‌ها خدمات، پیش‌سرد کردن مواد غذایی را برای افزایش کیفیت انجماد محصول و مواد غذایی ارائه می دهند.

انجماد سریع مواد غذایی:

خدمات مرتبط و یا خدمات احتمالی:

از خدمات مرتبط و یا احتمالی میتوان به بسته بندی مواد و محصولات اشاره کرد.

بسته‌بندی:

برخی از سردخانه ها در این تونل ها ی انجماد خدمات بسته بندی محصولات را نیز ارائه می دهند. نگهداری در سردخانه:تمامی مواد پس از انجماد در شرایط مناسب با توجه به امکانات و برنامه ریزی دقیق در سردخانه ها با کیفیت بالا نگهداری می شوند.

حمل و نقل:

برخی از تونل های انجماد(سردخانه ها)خدمات حمل و نقل محصولات را نیز ارائه می دهند.

مشاوره:

سردخانه ها قبل از انجام خدمات انجماد،مشاوره در زمینه بهترین روش‌های انجماد و نگهداری مواد غذایی را به صاحب محصول ارائه می دهند.

اجاره فضای انجماد:

یکی از خدمات برخی سردخانه ها اجاره دادن تونل های انجماد به شرکت‌ها و تولیدکنندگان می باشد. به طور کلی تونل انجماد یک دستگاه صنعتی است که برای انجماد هر چه سریع تر مواد غذایی در مقیاس بسیار بزرگ استفاده می شود. این دستگاه هوای سرد را در خود گردش می دهد و مواد غذایی و محصولات را به سرعت در مدت زمان کوتاهی منجمد می کند. که باعث افزایش کیفبت و مانداگاری بالای مواد و محصولات می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *