خدمات تونل انجماد سریع در تهران برای بسیاری از صنایع مانند فراوری مواد غذایی بسیاراهمیت دارد.
خدمات انجاد سریع کیفیت بالای محصولات را ضمانت میکند و باعث ماندگاری هر چه بیشتر محصولات می شود.

شرکت های مهم و ارائه دهندگان خدمات تونل انجماد سریع
فارسرد:شرکتی که در ضمینه ی ساخت و انجماد سریع تخصص دارد و راه های مناسب با نیاز مشتری را ارائه می دهد.
بازرگانی گرام: در زمینه ی تجهیزات سردخانه و تونل های انجماد فعلیت میکند.
جنبه های کلیدی خدمات تونل انجماد سریع
حفظ کیفیت: تونل ها از تشکیل کریستال های یخ که به محصولات و مواد غذایی آسیب میزنند جلوگیری می کند و کیفیت بالای محصولات را حفظ ونگهداری می کند.
تطبیق پذیری: تونل ها با سرعت بالا مواد غذایی و محصولات را منجمد میکنند و از بهم چسبیده شدن یخ ها به هم جلوگیری میکند. یعنی باعث میشود هر محصول به صورت جداگانه منجمد شود.
بهره وری: در اصل این تونل ها برای پاسخگویی به نیاز های انجماد صنعتی و تجاری با نرخ بالایی طراحی و ساخته شده اند.
صنایع غذایی
صنایع غذایی یک شبکه پیچیده و جهانی است که شامل مشاغل مختلف زیر است:
کشاورزان: کسانی هستند که مواد اولیه را به صورت خام از جمله میوه ها. سبزیجات و غلات را پرورش می دهند. تولیدکنندگان مواد غذایی: شرکت هایی که این محصولات خام را به محصولات غذایی فرآوری شده تبدیل و آماده می کنند.
توزیع کنندگان: شرکت هایی هستند که تمام محصولات غذایی را از تولیدکنندگان به خرده فروش ها انتقال می دهند. خرده فروشان: کسانی هستند که این محصولات غذایی را به مصرف کنندگان می فروشند.
مانند سوپرمارکت ها. رستوران ها و غیره.
تولیدکنندگان مواد غذایی چه کسانی هستند؟
تولیدکنندگان مواد غذایی نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی ایفا میکنند. آنها مسئول فرآوری و بسته بندی مواد خام برای آماده کردن انواع مختلف محصولات غذایی هستند.
این محصولات شامل موارد زیر می باشند:
محصولات آماده و بسته بندی شده مانند غلات. تنقلات و غذاهای منجمد.
انواع نوشیدنی ها محصولات لبنی. مانند:
شیر.
دوغ.
پنیر و ماست.
کره و غیره.
و همچنین انواع محصولات گوشتی و مرغ و نیز محصولات پخته شده مانند:
کیک و شیرینی.
نان ها و غیره.
حمل و نقل مواد غذایی فاسد شدنی چگونه است؟
حمل و نقل این مواد غذایی که امکان فاسد شدن دارند بسیار پیچیده و حساس می باشد
زیرا که نیاز به احتیاط و برنامه ریزی و همچنین اجرای بسیار دقیق و منظم دارد. مواد غذایی فاسد شدنی است.
به راحتی خراب می شوند. بنابراین برای این که سالم و و عالی به دست مصرف کنندگان برسند باید شرایط درستی داشته باشند. به خوبی طبق برنامه ریزی و احتیاط کامل نگهداری و جابجا شوند.
این مواد غذایی و محصولات فاسد شدنی به وسیله ی:
کامیون های یخچال دار.
حمل و نقل هوایی.
حمل و نقل دریایی جابجا میشوند.
تونل انجماد سریع در تهران
تونل انجماد سریع برای بسیاری از محصولات و صنایع از جمله مواد غذایی وجود دارد و همچنین بسیار حائز اهمیت است.
زیرا حفظ و نگهداری محصولات را در شرایط ویژه و با کیفیت بالا تضمین می کند.
قیمت تونل انجماد سریع باید بدانید قیمت تونل انجماد سریع به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله این عوامل:
ظرفیت انجماد: هر چقدر ظرفیت تونل برای انجماد محصولات و مواد غذایی در ساعت بیشتر و بالاتر باشد قیمت آن نیز افزایش میابد.
نوع تونل:تونل ها انواع مختلفی دارند مانند:
تونلهای انجماد خطی.
مارپیچی.
غوطهوری در نیتروژن مایع که قیمتهای مختلفی دارند.
تکنولوژی و تجهیزات:
هر چقدر خدمات و تجهیزات استفاده شده در تونل ها پیشرفته تر و برند باشد قیمت ها نیز بالاتر می شوند.
ابعاد و طراحی: نوع طراحی و همچنین اندازه و ابعاد سفارش شده تونل نیز بر قیمت بسیار تأثیر می گذارد.
فروش این تونل های انجماد که صنعتی هستند توسط شرکتهایی که سازنده هستند انجام می شود.
خدمات انجماد سریع مواد غذایی خدمات انجماد سریع محصولات و مواد غذایی که در آن مواد غذایی در زمان بسیار کوتاهی منجمد میشوند.
این کار با استفاده از تونلهای انجماد سریع و هدف از این روش حفظ ارزش محصولات و مواد غذایی و کیفیت از جمله طعم، بافت می باشد.
تونل های سریع انجماد گوشت و مرغ
تونلهای انجماد سریع به طور گسترده برای انجماد گوشت و مرغ مورد استفاده قرار میگیرند.
این تونلها به صورت مدل های مختلف از جمله خطی یا مارپیچی طراحی شوند و از روشهای متفاوتی مثل جریان هوای سرد یا غوطهوری در نیتروژن مایع برای انجماد سریع این محصولات استفاده می کنند.
ظرفیت تونل منجمد چقدر است؟
ظرفیت این تونلها برای منجمد کردن محصولات گوشتی و مرغ میتواند از چند صد کیلوگرم تا چند تن در ساعت باشد. مزایای تونل انجماد سریع استفاده از تونل انجماد سریع باعث حفظ کیفیت مواد غذایی از جمله طعم، رنگ،بو و حفظ ارزش بالای محصولات و مواد غذایی است که ماندگاری آنها را طولانی مدت می کند و سرعت تولید را افزایش میدهد. انجماد باعث جلوگیری از رشد میکروب ها میشود و ایمنی محصول را حفظ و از چسبندگی جلوگیری میکند.